Travel beuheung Paspor Holder Wallet paspor Kantong

Pedaran pondok:

Kodeu Produk: HT52003
Ukuran:  8,3 × 5,9 inci
Bahan:100% Poliéster
Warna: Hideung
MOQ: 50 pcs — 1000 pcs
Harga FOB: USD1.58 — USD1.99  
Waktos pangiriman :Kira-kira 45-55 poé
Tempat pengiriman :FUJIAN, CINA
Tempat Asalna:FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

* SELESA & NGAPUNG - Didamel tina lawon kualitas tahan cai. Sentuhan lemes anu tiasa dihirupkeun bakal tiasa mastikeun pikeun kanyamanan maksimal nalika dipakena ngalawan kulit. Kompartemen misah pikeun ngatur barang; dua kantong ritsleting, tali beuheung anu tiasa diatur sareng pengikat pikeun pas anu raoseun, beuratna enteng pisan,

* Simpenan beuheung perjalanan ngajaga kas, kuitansi, sareng dokumén penting anu teratur sareng aman

* Kantong telepon sélulér crossbody lumayan dipercaya pikeun dipaké nalika ngumbara, atanapi nalika anjeun ngan jalan-jalan sakedik sareng rerencangan, éta beurat beurat, anjeun tiasa nempatkeun telepon, kartu, konci anjeun, jaringan, hal-hal alit ieu kana kantong anu gampang pisan. , anjeun bakal rada betah nalika anjeun gaduh kantong ieu.
* Ieu gaya saderhana, kalayan harga anu murah pisan tapi kualitas anu saé! Konsumén sok mésér pikeun promosi, ngarobih logo, diperyogikeun kanggo warna anu béda. Anjeun bahkan tiasa milih jinis lawon anu béda-béda pikeun mastikeun yén gumpalanna persis pikeun tujuan anjeun!

* NO résiko saatos- jasa penjualan, Kami salawasna nangtung tukangeun kualitas produk urang. Upami anjeun ngagaduhan masalah, urang bagja pisan pikeun nyayogikeun pengembalian dana atanapi patarosan anu teu ditaroskeun. PESAN AYEUNA TANPA RISIKO!

69001993-4 69001993-3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami