Ransel Laptop Kanton SMP pikeun Budak & Awéwé

Pedaran pondok:

Kodeu Produk: HT11014
Ukuran: 12,4 x7,5 × 17,3 inci
Bahan: 600D / PU lawon poliéster awét
Warna: hideung / pink sareng pola percetakan
MOQ: 50 pcs — 100 pcs
Harga FOB: USD7.20 — USD7.70
Waktos pangiriman: Kira-kira 45-55 poé
Tempat kiriman: FUJIAN, CINA
Tempat Asalna: FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

Diménsi: 31.5x19x44cm /12.4 x7.5 × 17.3 inci,

Kapasitas ageung:Desain ageung, multi-kompartemen, 3 kantong ukuran béda anu béda sareng ritsleting kualitas luhur; 2 kantong samping, hiji saku bolong kanggo botol cai atanapi payung, anu hiji saku ritsleting kanggo barang alit; Nyayogikeun kanggo neundeun kabutuhan sareng kabutuhan sadidinten

Kualitas luhur: Kalayan panyawat ritsleting logam anu kuat, langkung gampang dicekel sareng dikendalikeun. Bahan anu ringan sareng awét, nyayogikeun panyalindungan hébat ngalawan lebu, tahan luh, goresan, sareng lecet pikeun ransel

Logo: Logo sulaman éndah

0495907000039_3 0495907000039_2

Rincian Fungsi sakumaha niup:
1> kompartemen utama ageung sareng leungeun baju laptop padded terpadu;
2> Kantong organisasi nganggo konci ngagantung dina saku payun, langkung merenah pikeun anjeun ngatur sareng nyandak pensil, pulpén, buku catetan atanapi telepon sélulér sareng kabel anjeun.
3> Panel tukang busa anu nyaman sareng desain Ergonomis sareng tali taktak empuk kalayan gelas ngagantung;
4> Panel refleksi dina bagian handap saku payun sareng logo reflektif dina tali taktak, nalika lampu mobil moncorong dina panel reflektif atanapi logo reflektif, éta bakal ngaluarkeun lampu anu kuat pikeun palindungan sadaya sisi;

Percetakan pola: Rupa-rupa pola percetakan anu indah pikeun pilihan anjeun, Desain ekslusif, awét, unik sareng mode, kado anu paling saé pikeun babaturan anjeun atanapi murangkalih
Jalma anu lumaku: Ransel SMP cocog pikeun murangkalih sareng murid sakola khususna, pikeun perjalanan, hiking, kantong sakola, balanja, nempatkeun laptop, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami