Kantong Gitar Listrik Padded Kalayan Padding Lemes Kadua Taktak Tali Taktak Kasus Gitar Listrik

Pedaran pondok:

Kodeu Produk:HT63161
Bahan:
Oxford 900D

Warna: Hideung
Diménsi: 41,3 x 14,96 x 1,96 inci / 105 x 38 x 5 cm, babak luhur 12 ", langkung handap 14,96".

 


Detil Produk

Tanda Produk

Cocog sareng 40 Gitar Listrik.

CATETAN

** Kantong manggung ieu pondok teuing pikeun gitar bass listrik.

** Punten pilih tina kantong gitar bass listrik di toko kami upami anjeun peryogi.

** Kantong Nylon Exterior Manggung Kantong Lemes Padded Ringan: 0,24 "padding sapanjang, sampurna pikeun mayungan gear anjeun

ngalawan kacilakaan di bumi ogé nicks-light travel, scuffs sareng goresan.

** Velcro beuheung Fasten Strap ngamankeun gitar pikeun ngajaga éta dina tempatna, lapisan langsing sareng lawon tahan gores masihan perlindungan tambahan.

** Sababaraha Cara Ngalaksanakeun:

tali taktak ransel anu tiasa disetél & gelangan gantungan tonggong & gagang bantalan padded ngajantenkeun raoseun pisan dibawa.

** Kantong Jaba ageung cocog pikeun nyimpen buku musik lambar, tuner, nyokot, senar, kabel, capos. Kantong rusiah

di jero pikeun nyepeng barang-barang pribadi anjeun anu berharga.

71NrCW0RlXL._AC_SL1500_ 71qtLUgypcL._AC_SL1500_ 71wU1Kw0bRL._AC_SL1500_ 81FK0arDkIL._AC_SL1500_ 81YgQuywlRL._AC_SL1500_ 71flaeUrfbL._AC_SL1500_ 71FOYwaZzNL._AC_SL1500_ 71lS6TXFwSL._AC_SL1500_


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami