FAQs

FAQ

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik nganggo garis langsing pls! Urang ogé gaduh démo dagang urang sorangan! Dina hal ieu, urang tiasa dianggo épéktip langsung tanpa salah paham ka konsumén urang.

Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?

Muhun kantenan .
Upami anjeun hoyong conto anu aslina urang gaduh di perusahaan kami, éta tiasa gratis sareng angkutan barang ditanggung ku anjeun.
Upami sampelna kedah dikembangkeun dumasar kana desain anjeun sareng sajabana, kami bakal mariksa biaya matérial jsb sareng ngawartosan anjeun, upami bahan-bahan éta parantos aya di pabrik, conto biasana tiasa gratis. Upami bahanna khusus sareng dibebankeun seueur, dina hal ieu, kami bakal nganggo anjeun pikeun ningali kumaha cara mayar biaya sampel langkung saé.

Naon waktos pamimpin pikeun sampel?

Normalna 7-10 dinten gumantung kana gaya anu anjeun nempatkeun.

Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngontrol kualitas unggal jenis kantong (Kanggo conto / Kanggo produksi massal)?

a) Pikeun conto: * detil mariksa pola kertas; * milarian lawon & trims pikeun desain pas; * Nguji metode stitching; * nalungtik conto akhir sareng tim pikeun ningali naha aya anu kedah ditingkatkeun sateuacan dikirim ka palanggan.
* Ngalereskeun standar tés henteu ngan ukur dina kinerja tas phisical tapi ogé analisis komponén kimia dumasar kana pasar konsumén kami, ngawartosan palanggan kami pikeun persetujuan akhirna

b) Kanggo pesenan produksi anu langkung ageung: dumasarkeun kana operasi dina tahap sampel, sadaya detil sareng patarosan biasana parantos dibéréskeun ku konsumén sareng kami. urang bakal nuturkeun rencana produksi pikeun mastikeun produksi masalna dilakukeun dina waktosna! Salami produksi, upami aya insiden, kami bakal nginpokeun ka palanggan sateuacanna pikeun mastikeun yén aranjeunna gaduh waktos kanggo mastikeun atanapi ngabéréskeun masalah sateuacanna.

Naha anjeun ngagaduhan catelog pikeun nyayogikeun unggal musim?

Leres, kami gaduh desainer nyalira, kami ngarancang sareng ngembangkeun jinis kantong unggal musim pikeun minuhan modis trendi.
Catelog unggal satengah taun kalayan jinis kantong anu béda-béda di jero! pls ngahubungan kami lamun butuh e-catelog kami.

Kumaha carana upami kuring henteu tiasa ngahontal MOQ anjeun?

Kami ngagaduhan jinis cara anu béda pikeun nyarankeun pikeun rujukan anjeun. kami arepkeun naon waé anu tiasa janten cara anjeun pikir seueur bantosan pikeun ngalaksanakeun paréntah. Salaku conto: Normalna alesan anjeun henteu tiasa minuhan MOQ kami nyaéta anjeun gaduh desain nyalira tapi henteu tiasa ngahontal MOQ pikeun kami buku lawon sareng trims sareng sajabana Upami éta hal éta, urang bakal nyobian nyarankeun sababaraha lawon atanapi trims anu sami pikeun ningali upami éta tiasa waé pendak sareng anjeun ogé. ATAWA, upami kuantitas anjeun ngan ukur sababaraha potongan 30-50 pcs, kami bakal nyarankeun saham kami, anu ogé kalayan kualitas saé tapi harga alesan, penampilan pantun per musim. Kami bakal ngagaduhan manajer propésional kami pikeun ngabahas jinis patarosan sareng anjeun engké upami nampi email anjeun.

Dupi anjeun nasabah logo?

Leres, unggal taun urang ngembangkeun macem-macem jinis kantong. Seueur nasabah tiasa milih desain kantong kami tapi dikustomisasi logo na éta bisnis sapertos anu urang sering damel.

Naon jinis istilah pembayaran anu anjeun tampi?

Deposit T / T. D / P D / A WESTERN UNION PAYPAL Éta tiasa janten diskusse.

Naon jaminan anjeun pikeun produk?

Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat, sareng gaduh teknisi ahli pikeun komunikasi sareng anjeun, ngumpulkeun inohong penjualan anjeun, dina hal ieu kami tiasa ngartos langkung saé mana aspek anu urang masih kuat sareng bersaing dina pasar, sareng aspek mana anu masih urang butuhkeun ningkatkeun. Kami bakal nyanghareupan masalah sareng masalah saatos-penjualan sakali anjeun ngahubungi kami, NO RISIKO SELEPAS-NGASOR.

Hoyong damel sareng urang?