Warta

  • The magic of biodegradable fabrics

    Sihir tina lawon biodegradable

    Lawon biodegradable nujul kana jalma lawon anu terurai cukup gampang jeung alami ngagunakeun mikroorganisme. Biodegradabilitas lawon biasana ditangtukeun ku jumlah bahan kimia anu digunakeun dina siklus kahirupan tékstil. Langkung seueur bahan kimia anu dianggo, beuki lila pikeun lawon biodegrad ...
    Maca deui
  • The 129th Canton Fair will be held online between April 15 to 24

    Pameran Canton ka-129 bakal diayakeun online antara tanggal 15 dugi ka 24 April

    Pameran Canton ka-129 bakal diayakeun online antara 15 dugi ka 24 April. Impor sareng Impor Cina ka-129 bakal diayakeun online antara tanggal 15 sareng 24 April. Terus ngayakeun sési ka-129 online bakal ngahijikeun kauntungan dina pencegahan sareng kontrol COVID -19 wabah, ogé sosial an ...
    Maca deui
  • Bags That Keep Germs Away

    Kantong Anu Ngajaga Kuman

    Dina usaha urang pikeun ngabantosan krisis Corona-Virus 19, urang damel kerjasama sareng Sanitiz® anu ngagaduhan 80 taun ngembangkeun solusi antimikroba masing-masing. Naon Éta lawon Antimikroba? Téknologi antimikroba tiasa dihartikeun salaku zat anu dianggo ngancurkeun ...
    Maca deui
  • Back To Production

    Balik Pikeun Produksi

    Kusabab balik deui damel sareng produksi dina 10 Pébruari, pabrik urang parantos ngahontal awal anu saé di bulan mimiti balikna damel ku fokus kana pencegahan wabah sareng kontrol sareng pamekaran produksi, kalayan aliran pesenan pesenan anu tetep. Kana bengkel produksi, adegan tiasa ...
    Maca deui
  • Bags Made From Plastic Bottles

    Kantong Didamel Tina Botol Plastik

    Naon lawon didaur deui? Tekstil anu didamel tina serat alami atanapi sintétik henteu ngan ukur dianggo pikeun baju tapi ogé dianggo di bumi, rumah sakit, tempat damel, kendaraan, dina bentuk bahan pembersih, salaku alat luang, atanapi pakean pelindung sareng sajabina. Upami tékstil ieu diurutkeun, dipeunteun sareng dianggo deui janten ...
    Maca deui