Ténis Ransel Kantong Ténis ageung pikeun Awéwé sareng Lalaki Ngagem Rékét Ténis, Sawah Acar, Balap Badminton, Balé Squash, Bola sareng Asesoris Lainnya

Pedaran pondok:

Barang NO.:HT63146
Bahan: Kepingan Salju Poliéster
Ukuran:13,4 * 6,7 * 17,7 inci / 34 x 17 x 415 cm (L * H * W)
Warna :Hideung; Gray; Beureum Kembang; Green Green
MOQ:50-1000 pcs
Harga FOB XIAMEN: $ 8,6-12,6
Waktos pangiriman :Kira-kira 45-55 poé
Tempat pengiriman :FUJIAN, CINA
Tempat Asalna:FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

B TENNIS BAG Sampurna】Ransel ténis gaduh 5 kantong kanggo nyepetkeun sadaya kabutuhan ténis sareng pakakas anjeun pikeun tetep teratur, anu langkung gampang pikeun anjeun pikeun ngajaga sareng ngajaga rakét ténis anjeun aman. Ogé 1 saku botol cai ageung dina dua sisi kalayan pita elastis luhur pikeun nahan botol olahraga ageung.

【Kapasitas ageung & saku seueur】1 kompartemen ageung utama pikeun nahan baju, sapatu, kaos oblong, anduk, grip tape, sareng sajabana 1 kompartemen rakét ténis khusus tiasa ngajagaan sareng nahan 2-3 rakét ténis atanapi aksesoris ténis sanés kalayan raoseun. 1 saku pribadi anu di-zipper sampurna pikeun jajanan, telepon, dompét, konci atanapi barang-barang alit. 1 saku bola jero pikeun neundeun sababaraha bal, sareng aya saku disumputkeun dina tonggong kanggo barang penting anjeun.

MAT MATERI KUALITAS TINGGI】Ransel ténis ieu didamel tina bahan kualitas luhur, anu hampang tapi awét. Éta dirarancang saderhana sareng nyaman, kantong ténis profesional anu kokoh ieu cocog pikeun awéwé atanapi lalaki sareng éta raoseun dibarung ku tali taktak anu tiasa diatur.

ULT GANDA】Ransel portabel ieu tiasa dianggo salaku seueur kagiatan kagiatan luar, sapertos kantong dayung acar, kantong raket bulutangkis, kantong karpét squash sareng sajabina. Ogé éta tiasa dianggo salaku ransel perjalanan. Port USB Ngecas internal, Port Headphone sareng Multiple Kantong.

Ransel ténis multifungsi, merenah pikeun ngayakeun rakét ténis, dayung acar, raket bulutangkis sareng sajabina,
cocog pikeun sagala rupa olahraga outdoor.
Salawasna siap pikeun pertandingan gancang di taman sareng ransel ténis anu serbaguna anu dirancang pikeun atlit sagala tingkatan keterampilan.

 

Multifunction city tennis backpack-10 Multifunction city tennis backpack-11


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami