Wisata Kami

Kalayan pamekaran Hunter, Kami nyandak bagian dina paméran anu béda-béda di jero sareng di jero kapal salami 24 taun ka pengker.
Canton Fair Cina; ILM, Paméran dunya & Pameran ISPO di Jérman; Acara CES, acara TGA, acara Lisénsi di Amérika Serikat
Kalayan pangalaman ieu, perusahaan urang diajar seueur ti nasabah anu béda-béda di nagara anu béda-béda, ngajar pisan urang sareng mingpin cara trendi pikeun urang.

Pameran Cina

factory01

factory03

factory03

factory02

factory01

Paméran Nuju

aboutus
Exhibitions China04
Exhibitions China01
Exhibitions China02