Taros Kami

contactus

Waktos Gawé Senén-Saptu: 8:00 énjing ka 6:00 sonten
Minggu: Ditutup

Alamat

 Jalan Yingbin Wétan, Zona Industri Chengnan, Nagara Hui'an, Quanzhou, Fujian.

Telepon

86-595-87351963
86 (0) 18876215427

Wechat

18876215427

Dihubungkeun Dina

15859108594

Whatsapp

86 (0) 18876215427

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami