Perusahaan Kami

Quanzhou New Hunter Bags & Luggages Co., Ltd.

about

Peta Perusahaan Kami

I) Sistem Operasi Impor & Ékspor

HongKong New Hunter Investment Ltd.

Produk FuZhou Hunter Imp. & Exp.Co, Ltd.

II) Sistem Ranté Pasokan -Cina

Ranté Suplai Cina Kidul

● QuanZhou New Hunter Bags & Luggages ShangHai DingXin Luggage Co., Ltd.

● QuanZhou FangYuan Tourism Products Co., Ltd.

● ShangHai DingXin Baggage Co., Ltd.

Ranté Suplai Cina Kalér

● Pabrik NingXia I

● Pabrik NingXia II.

III) Sistem Ranté Pasokan-Oversea

Kamboja Anyar Hunter Bags & Luggages Co. (Pabrik Kamboja)

Budaya Perusahaan

Misi urang

24 Taun, Ngumpulkeun, Terus Ngalihkeun, Ngan Pikeun Ngabédakeun.

Nilai, Laku, Sareng Perilaku Kami

Ngagunakeun kalolobaan aset unik kami, HUNTER komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu hadé anu ningkatkeun sareng ngaoptimalkeun kinerja palanggan kami.

Pabrik Kepala kami

Ngaran pabrik:

Quanzhou New Hunter Bags & Luggages CO., LTD.

Lokasi Pabrik:

Quanzhou, Cina.

Didirikeun:

1997

Daérah:

10000sqm

Pangalaman OEM:

Pabrik pikeun langkung ti 100 mérek di sakumna dunya.

Rincian Pabrik:

produksi 5 jalur (sakitar 500 pagawé) sareng fasilitas uji coba

Kategori Produksi:

Kantong & Luggages
Kapasitas Pabrik - 80K dugi ka 100K ransel per bulan

Waktos prosés:

Urutan pangulangan: 45-50days, Urutan anyar: 60-70 dinten

Fasilitas Laboratorium Uji Bumi Kami

OEMODM-11

Garis Lean kami

OEMODM-09

Kamar Tembongkeun Kami

OEMODM-12