Bumi Kit Pertolongan Pertama Pelabuhan Travel Kit Pertolongan Pertama Kanggo Olahraga Darurat Kit Darurat Darurat EVA Kantong

Pedaran pondok:

Barang NO.: HT63181
Bahan: Poliéster sareng EVA
Ukuran: 29x14x20CM / 11.4 x 5.5 x 7.8 inci
Beurat: Kira-kira 280g
Warna: Beureum
MOQ:50-1000 pcs
Harga FOB XIAMEN: US $ 6,15
Waktos pangiriman :Kira-kira 45-55 poé
Tempat kiriman:FUJIAN, CINA
Tempat Asalna:FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:
* Simbol silang anu matak janten langkung gampang anjeun mendakan di luar ruangan.
* Lawon waterproof-kapadetan tinggi.
* Waterproof, compressive, henteu gampang cacad
* Seleting kabuka lengkep pikeun barang pick-na-tempat anu gampang.
* Dina seueur kantong sareng kompartemen klasifikasi.
* Aplikasi pikeun kémping Luar, Wisata, Kulawarga, darurat Mobil

Pedaran:
* Desain warna kontras beureum sareng hideung diadopsi dina bungkus, sareng klasifikasi rangkep sadayana langkung katingali sareng merenah dianggo.
* Sakumaha anjeun terang, bantosan anu tepat waktos sareng épéktip tiasa ngahémat nyawa nalika kacilakaan kajantenan di luar ruangan, di bumi atanapi di patalimarga. Janten alat pertolongan cemas anu manpaat sareng cocog leres-leres diperyogikeun.
* Gampang dibawa sareng anjeun nalika anjeun badé angkat, kémping, ngojay atanapi olahraga luar ruangan atanapi perjalanan, anjeun tiasa nyimpen kana mobil anjeun, koper.
* Éta ngandung barang-barang anu diperyogikeun, sapertos simbut darurat manual pangguna pertolongan pertama, perban segitiga, band-bantu jsb.
* Kalayan iket ieu, éta ngamungkinkeun anjeun tiasa ngalakukeun pangobatan dasar nalika aya anu cilaka. Perawatan dasar tiasa nyingkahan inféksi sareng ngeureunkeun perdarahan, ieu bakal ngahémat waktos kanggo pangobatan médis.
* Ieu penting pikeun kantong panitia Pertolongan Pertama, sakapeung éta tiasa ngahémat nyawa anjeun.  
* Pokokna, tong ragu, éta mangrupikeun pilihan anu paling saé pikeun cadangan kit Pertolongan Pertama. Kantong kit bantuan EVA masih aya rohangan sareng ngamungkinkeun anjeun nempatkeun barang anjeun nyalira.

Pakét Kalebet:
1 x alat pertolongan pertama (Hungkul Kantong, ubar teu dieusian)

Home First Aid Kit Portable Travel First Aid Kits For Outdoor Sports Emergency Kit Emergency Medical EVA Bag 02 Home First Aid Kit Portable Travel First Aid Kits For Outdoor Sports Emergency Kit Emergency Medical EVA Bag


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami