Sértipikat kami

Kiwari "Tanggung jawab sosial perusahaan" mangrupikeun biwir anu paling panas di panjuru dunya, Ti saprak didirikeun perusahaan taun 1997, Kanggo Hunter, tanggung jawab pikeun masarakat sareng lingkungan parantos ngagaduhan peran anu paling penting, anu janten perhatian anu utama pikeun pangadeg urang parusahaan.

Tanggung jawab Kami Pikeun Karyawan

Padamelan aman / hirup-hirup diajar / kulawarga sareng karir / séhat sareng pas dugi ka pangsiun. Di Hunter, urang nempatkeun nilai khusus pikeun jalma. padamel urang anu ngajantenkeun urang janten perusahaan anu kuat. Urang silih lakukeun hormat, ngahargaan. sareng kasabaran. pokus pelanggan anu béda sareng kamekaran parusahaan urang ngan ukur dimungkinkeun dina dasar ieu.

Tanggung jawab Urang Kana Lingkungan

Tanggung jawab Sosial Urang

Nyumbangkeun buku ka sakola anu béda / langkung merhatoskeun panyingkiran kamiskinan / Aktip ngadukung murangkalih di sakola

BSCI 2021 Vérsi

BSCI-01
our certificates