Reflektif Lipat Ngabuburit Cai Kantong Hidrasi Sapédah Nyupiran Ngajalankeun Paket Unisex Mountaineering outdoor Ultralight Ransel

Pedaran pondok:

Kodeu Produk:HT63002
Barang No. HT63002
Kapasitas: Sakitar.18L
Beurat:Kira-kira. 380g
Ukuran:Kira-kira. 60 * 46 * 5cm / 23.62 * 18.11 * 1.7 inci
Jenis kelamin: Unisex (Lalaki, Awéwé)

 


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

• Tali dilapiskeun pikeun tambihan kanyamanan sareng nganggo klip dada pikeun ngabantosan cangkéng ngalawan
awak anjeun pikeun ngajantenkeun ransel langkung aman sareng nyaman.

• Ringan, ngan 380g. Sareng ransel biking gaduh sistem bantalan sareng bahan anu tiasa dihirup, garing gancang.
Merenah pikeun sapédah, hiking, iinditan, kémping, ngaji, bersepeda.

• Desain strip réfléktif: Jalur anu réfléktif dina tali taktak dianggo pikeun mastikeun siklus sepi sareng aman.

• Tingalian Sporty: ransel sapédah ultralight ieu mangrupikeun olahraga, dinamis, ngamimitian sareng lancar
dumasar kana fungsionalitas sareng gampang ergonomis.

• Kantong olahraga idéal pikeun kagiatan luar sapertos biking, kabugaran, nanjak, Ngabuburit, bersepeda, jogging sareng ngaji jsb.
Ransel leutik ieu tiasa dianggo salaku pendamping anu satia sareng serbaguna pikeun perjalanan pondok anjeun atanapi pangalaman olahraga anjeun

Catetan:
1. Hawa garing.
2. Punten entong beusi.
3. Bersih ku lawon baseuh upami diperyogikeun.
4. Cuci tangan nganggo cai tiis. Punten tong nyeuseuh nganggo deterjen cair atanapi ngabodaskeun.
Bahan Éksternal: poliéster sareng Nylon, Bahan Internal: nilon

Pakét Kalebet:1 x Ngabuburit Rucksack

Reflective Foldable Cycling Water Bag Hydration Bicycle Riding Running Pack Unisex Mountaineering Outdoor Ultralight Backpack-20     Reflective Foldable Cycling Water Bag Hydration Bicycle Riding Running Pack Unisex Mountaineering Outdoor Ultralight Backpack-21 Reflective Foldable Cycling Water Bag Hydration Bicycle Riding Running Pack Unisex Mountaineering Outdoor Ultralight Backpack-22     Reflective Foldable Cycling Water Bag Hydration Bicycle Riding Running Pack Unisex Mountaineering Outdoor Ultralight Backpack-23


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami