Militer Taktis Hydration Pack Ransel Cai sareng Kandung Kemih 3L Ditingkatkeun pikeun Ngabuburit Ngabuburit

Pedaran pondok:

Kodeu Produk:HT63005
Barang NO.: HT63005
Bahan:Lawon 600D Oxford
Bahan pinding:Lawon waterproof 210D
Ukuran:20 * 10 * 47CM
Warna:Sakumaha gambar nunjukkeun
Kapasitas:2L
Téma:Olahraga
Cocog pikeun:Ngabuburit, kémping, hiking, nanjak, olahraga outdoor
Fungsi:Panyimpenan cai


Detil Produk

Tanda Produk

• Dua kantong payun tiasa nahan dompét anjeun, konci, telepon, anduk, atanapi barang-barang alit.
Aya kantong net na kait konci dina salah sahiji kantong, anu tiasa dianggo pikeun mengklasifikasikeun sareng milah barang-barang.

• Hiji kantong bolong éksternal kanggo barang alit sapertos konci, dompét, telepon atanapi panyimpenan kanggo lapisan héd,
bolong muka pikeun maksimalkeun pungsi breathability sareng ngajantenkeun kabutuhan penting dina gampang dijangkau

• 3 kompartemen gudang, 2L / 1,5 Waduk Cai cocog.

• panel deui bolong hawa anu tiasa diseupan pikeun anu enteng, ngajaga anjeun tiis sareng nyaman.

• Pita taktak bolong anu tiasa disetél pikeun ukuran anjeun, ransel cai pikeun lalaki, awéwé, nonoman, sareng nonoman,
nganggo pinggel low-profile anu moal ngaganggu pedal anjeun.

• Cocog pikeun hiking, lumpat, biking, leumpang, tunggang gunung sareng biking gunung.
Spésifikasi

Fitur:Portabel, awét, enteng, tahan maké

Suhu cai: Cai panas anu tahan dugi ka 60 derajat

Pakét Kalebet:

1x Ransel Hidrasi Taktis

Kandung Cai 1x 2L

Military Tactical Hydration Pack Water Backpack with 3L Upgraded Bladder for Hiking Running Cycling-21 Military Tactical Hydration Pack Water Backpack with 3L Upgraded Bladder for Hiking Running Cycling-22

Military Tactical Hydration Pack Water Backpack with 3L Upgraded Bladder for Hiking Running Cycling-20 Military Tactical Hydration Pack Water Backpack with 3L Upgraded Bladder for Hiking Running Cycling-23


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami