Pancing Tackle Ransel sareng 4 Dulang Storage Big Waterproof Tackle Bag Storage sareng Cover Hujan Pelindung sareng 4 Tackle Box (Khaki, Hideung sareng Kamuflase)

Pedaran pondok:

Barang NO.:HT63113
Ukuranna: L12.6 * W 7.9 * H 17.7 inci / 320x200x450mm
Bahan: Poliéster
Warna:Khaki; Hideung; Kamuflase
MOQ:50-1000 pcs
Harga FOB XIAMEN: $ 13.05-18.05
Waktos pangiriman :Kira-kira 45-55 poé
Tempat pengiriman :FUJIAN, CINA
Tempat Asalna:FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:
Bahan awét
* Dijieunna tina nilon, éta tahan-lawon, tahan gores, tahan kaos, tahan napas, tahan uap, lemes sareng raoseun.

* Panutup hujan dipasang dina handapeun ransel, anu tiasa langkung saé ngajaga ransel tina janten baseuh.

* Sistem suspénsi anu mantep tiasa nyandak langkung seueur barang (kutub panjak, kutub ski, jst)
Sistem tali taktak anu tiasa diatur

* Tali taktak, tali dada sareng beubeur sadayana desain anu tiasa diatur, cocog pikeun awéwé sareng awéwé sagala umur.

* Sabuk éta disayogikeun ku dua kantong gancang, anu tiasa nyimpen konci, bank listrik alit, sareng kabutuhan sadinten-dinten sanés.
Sistem mawa anu raoseun

* Dirancang sacara ergonomis pikeun ngajantenkeun celah antara ransel sareng tonggong, bari ngadukung beurat kantong téentire, supados beuratna rata-rata disebarkeun dina tonggong, backplate dilengkepan bantal élastis tinggi, anu langkung épéktip nalika nanjak sareng naék.

* Nyaman, teu hariwang ngeunaan kaapesan anjeun kaendahan , Unsur refleksi mastikeun anjeun tetep katingali dina kaayaan cahaya anu handap.

Cocog Pikeun
* Ransel kalayan kapasitas ageung sareng kakuatan cimata anu tinggi biasana dianggo ku pendaki, kanggo ngangkut beban beurat atanapi alat naon waé.
* Kadang-kadang éta dijantenkeun koper, utamina salaku kantong bawa kanggo perjalanan. Atanapi pikeun Olahraga Luar Ruangan, Ngabuburit, Trekking, Kémping, Panjat Pinang Gunung, Ngendara jsté.

Fishing Tackle Backpack with 4 Trays Large Waterproof Tackle Bag Storage with Protective Rain Cover and 4 Tackle Box-20 Fishing Tackle Backpack with 4 Trays Large Waterproof Tackle Bag Storage with Protective Rain Cover and 4 Tackle Box-21 Fishing Tackle Backpack with 4 Trays Large Waterproof Tackle Bag Storage with Protective Rain Cover and 4 Tackle Box-22 Fishing Tackle Backpack with 4 Trays Large Waterproof Tackle Bag Storage with Protective Rain Cover and 4 Tackle Box-23


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami