Awéwé Kantong Kosmetik Portabel Lucu Travel Makeup Case Multifunctional Make Up Bag, Toiletry Bag Travel Travel pikeun Awéwé Awéwé

Pedaran pondok:

Kodeu Produk: HT73002
Ukuran: 9.1 ″ x 6.3 ″ x 5.5 ″ / 23x16x14 cm
Bahan: 420D Poliéster
Warna:Hideung kalayan pola percetakan
MOQ:50-1000 pcs
Harga FOB XIAMEN: USD2.89-3.99
Waktos pangiriman :Kira-kira 40-55 poé
Tempat pengiriman :FUJIAN, CINA
Tempat Asalna:FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Ukuran kompak :9.1 ″ x 6.3 ″ x 5.5 ″ (Kira-kira.) Gampang dibawa, saderhana sareng pikaresepeun sadaya-cocog. Kantong makeup ieu kantong anu tiasa dilipat.

Tahan cai: Kasus makeup didamel tina tutup poliéster luar, awét sareng tiasa diseuseuh, leres-leres ngajaga kosmétik atanapi alat cukur nalika anjeun nuju bisnis, pakansi atanapi angkat ka gym.

Multi-fungsi :Kasus Karéta Makeup Portabel ieu bakal Tetep Sagala Teratur: Nyayogikeun rohangan anu cekap pikeun Pasangkan makeup alat-alat kosmétik awéwé sapertos Airbrush, sikat rambut, sikat sikat, lipstik, kalangkang mata, produk perawatan kulit, sampo, krim, produk seni kuku, perhiasan, perlengkapan mandi, aksésoris perjalanan atanapi alat cukur lalaki.

Desain Pantun Pribadi:Desain kantong anu lucu sareng desain warna anu khas, ngungkabkeun glamor karakter masing-masing.

HT73002-1 (4) HT73002-1 (6)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami