Pakét Fanny pikeun Awéwé & Lalaki Unisex Pinggang Kantong Pakét sareng Headphone Hideung kanggo Luar & Gym

Pedaran pondok:

Kodeu Produk: HT54012

Ukuranna: 16.5 * 6 * 4.3 Inci (42 * 15 * 11cm)
Bahan: Nilon
Warna: Salaku gambar & Disaluyukeun & nuturkeun lawukuose warehuose's avaible
MOQ: 50-1000PCS
Harga FOB: USD4-USD7
Waktos pangiriman: Kira-kira 45-55 Poé
Tempat kiriman: XIAMEN, FUJIAN, CHINA
Tempat Asalna:FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

* Bahan utama nyaéta nilon sareng perméabilitas hawa anu saé. Lawonna lemes. Ritslét mangrupikeun bukti karat sareng nyepetkeun sareng lemes. Cocog Sadaya Ukuran Pinggang - Kantong pinggel ngagaduhan sabuk elastis anu tiasa diepas pas tina 60cm-110cm (23,6 ″ - 43,3 ″), ngajantenkeun sabuk tas bél idéal pikeun lalaki, awéwé sareng nonoman. Éta tiasa nyepeng Iphone 7/8 / X Plus.

* Ukuran ransel sakitar: 16.5in x 6in x 4.3in, penampilan pangsit, sareng dua kompartemen misah sareng ritsleting, masing-masing desain kompartemen tiasa ngabantosan anjeun leres-leres nataharkeun sareng nyimpen barang-barang pribadi, sareng desain muka ritsleting anu saderhana sareng intuitif tiasa ngabantosan anjeun milarian barang gancang sareng langsung.

* Kapasitas internalna cekap cekap kanggo nyepeng hal-hal sapertos dompét telepon sélulér, ngecas harta karun sareng sajabina. Nyaman sareng dibabawa, éta moal distorsi sareng cembung kusabab disimpen.

* Kualitas pak fanny saé, bungkusna pageuh, sabuk taktak tiasa disaluyukeun, desain kompak sareng wajar moal ngajantenkeun awak anjeun raoseun sareng teu ngarareunah, sabukna panceg, janten dina prosés ngaji, mantul sareng sajabina henteu kedah hariwang ngeunaan awak sabuk pikeun nyandak beungbeurat sareng kasulitan, éta cocog pikeun sadaya anggota kulawarga umur.

* Jack headphone didesain supados langkung merenah pikeun ngadangukeun musik sareng ngagunakeun fungsi telepon nalika latihan sareng kabugaran, sahingga anjeun tiasa ngosongkeun panangan anjeun pikeun mikaresep waktos olahraga pribadi anjeun. Seueur cara pikeun nganggo rangkep pinggel ieu - Anjeun tiasa ngagemna di payuneun pingping anjeun, deui kana pingping anjeun, sipit dina dada anjeun atanapi dina taktak Anjeun.

* Kepuasan Gurantee: jaminan jaminan kapuasan 100% sareng layanan palanggan anu ramah: Tong hariwang ngeunaan jasa éta. Upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan barang éta, Punten Entong ragu ngahubungan kami. (Ngalangkungan paréntah, anjeun tiasa milarian: Hubungan SELLER) Kami bakal aya sareng anjeun!

Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym   Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym   Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym

Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym       Fanny Packs for Women & Men Unisex Waist Bag Pack with Headphone  Black  for Outdoors & Gym

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami