Womens Kulit Sling Kantong Dada Paket Wisata / Balanja Taktak Ransel

Pedaran pondok:

Kodeu Produk: HT54016

Ukuran:10,63 × 7,09 x 2,76 inci
Bahan: Lawon Laser Eunteung
Warna:Sakumaha gambar & Disaluyukeun & nuturkeun lawu warawisose's avaible
MOQ: 50-1000PCS
Harga FOB: USD7-USD10
Waktos pangiriman: Kira-kira 45-55 Poé
Tempat kiriman: XIAMEN, FUJIAN, CHINA
Tempat Asalna:FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

* Bahan: Kualitas PU kulit, 100% awét, buktina cai, tahan tahan sareng tahan kerut, teu aya deformasi saatos dikumbah.

* Struktur kantong: kantong kapasitas utama, 2 kantong ritsleting payun, desain multi-saku. Kamar anu saé pikeun nyenyekel pasokan sadidinten sapertos telepon, dompét, kartu, konci, kosmétik sareng sajabina

* Tali adjustable pikeun ngagem merenah sareng nyaman kalayan operasi seleting lemes. Tiasa nganggo tonggong, dina dada, atanapi ngagantung kana taktak. Sederhana sareng gampang dicekel sareng nyandak pasokan sadidinten dimana waé. Kado praktis sareng sampurna pikeun fashion sareng awéwé elegan, awéwé sareng awéwé

* Kantong utusan taktak, Gaya gaya saderhana pikeun sadayana, Ulang taun anu hébat, Kado Liburan pikeun putri, kabogoh, sareng pamajikan

* Ransel ransel laser tiasa dianggo salaku ransel hiking / riding, daypack balanja, damel atanapi rucksack perjalanan, anu cocog pikeun awéwé sareng budak awéwé rumaja

*Catetan:
–Jaga ransel kulit PU: Usap ku lawon baseuh sareng detérjen hampang upami ngan beresih di luar; Ngumbah éta ku cai bersih dina suhu biasa.
–Hang garing sareng simpen di tempat anu di ventilasi tibatan paparan matahari.
–Itu mimitina ngagaduhan bau alami, tapi bau na bakal ngaleungit saatos sapoé ditayangkan.
–Mangga nyungkeun sakedik bédana warna kusabab monitor sareng bédana lampu.

* 【Kapuasan Gurantee】: jaminan jaminan kapuasan 100% sareng layanan palanggan anu ramah: Tong hariwang ngeunaan jasa éta. Upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan barang éta, Punten Entong ragu ngahubungan kami. (Ngalangkungan paréntah, anjeun tiasa milarian: Hubungan SELLER) Kami bakal aya sareng anjeun!

 

H34e0f684a01341618c95ab6371a90532G H49aced7e9b104d36a8a2e36f9422ba9cL H7690bbef44b24ba6868f99484ac0fa46v Hf4b56ddd0ff1477b93230a3b588c8225w Hfd9c2ab971c04bb0be3d9f9903648ffeC H1efbef1316d54e28956bf0a75c2a9dd4M H9eb272c767a1430da9ef643a0479edcaS


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami