Kantong dahar beurang Reusable Insulated Lunch Box Kanvas lawon kalayan Aluminium foil, Kantong dahar beurang Tote pikeun Awéwé, Lalaki, Sakola, Kantor

Pedaran pondok:

Kodeu Produk: HT46011
Ukuran (mm): 211 * 165 * 266mm
Bahan: Kapas
Warna: Naon warna pantone
MOQ: 300 pcs
Harga FOB: $ 2,10- $ 2,40
Waktos pangiriman: Sakitar 40-60 dinten
Tempat kiriman: FUJIAN, CINA
Tempat Asalna: FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

BAHAN: Super insulated batin kentel EPE + foil aluminium tiasa ngajantenkeun tuangeun tetep haneut / tiis / seger sababaraha jam, tahan cai, gampang ngabersihkeun BPA gratis. Kami ningkatkeun top Velcro lami kana hook sadaya-buleud sareng loop Velcro supados langkung saé dianggo.
Aman & tiasa dianggo: kantong tuang siang ieu aman-aman, 100% henteu-toksik, buktina beueus, tahan kasar sareng anti korosi, anu masihan anjeun panggunaan awét. Di sagigireun éta, éta dirancang ku saku batin pikeun nempatkeun konci, telepon, kartu atanapi dompét anjeun.
KAPASITAS BESAR: Diménsi: 8.3Lx6.5Wx10.5H inci, kalayan gagang panjang anu ditingkatkeun. Tote dahar beurang ieu saé pikeun ngarangkep seueur tuangeun, bahkan tiasa ngandung tuangeun sadidinten anu anjeun peryogikeun, cocog pikeun padamelan, dianggo ker sareng sadidinten.
MULTIFUNCTIONAL: Kantong tote kanvas anu tiasa dianggo deui ieu nyayogikeun solusi anu pikaresepeun sareng enteng kanggo seueur kabutuhan panyimpenan. Mangrupikeun cara modéren pikeun nyangking tuangeun, camilan, inuman, inuman pikeun awéwé, lalaki sareng murangkalih, atanapi ngan saukur nganggo éta salaku dompét grab-and-go.

Fitur
-Lapis insulasi aluminium tahan lama anu gampang dibersihkeun sareng BPA gratis.
-Extra kentel jampé bentuk EPE ngajaga dahareun tiis sareng seger.
-Roomy cekap kanggo nahan botol cai, hiji atanapi dua peti ditambah sababaraha buah.
-Dilengkepan ku saku panyimpenan batin pikeun nempatkeun kartu, telepon, dompét sareng konci anjeun.

Multi-fungsi Tote Kantong
-Cara modis pikeun nyandak tuangeun, camilan, inuman, inuman, ogé kado anu sampurna pikeun déwasa, awéwé, lalaki, budak awéwé rumaja sareng budak lalaki!
-Mudahkeun tuang tuangeun anjeun langkung gampil sareng ngébréhkeun kahirupan séhat sadidinten anjeun ti ayeuna.
-Dibéré dina pola anu modél, kantong tuangeun HOMESPON didesain janten tote VERSATILE WAJIB.

Spésifikasi
-Bahan: Katun & Aluminium insulasi tékstur
-Ukuran: 8.3Lx6.5Wx10.5H inci
-Dua tali bantalan katun anu kentel jembar ngamungkinkeun kantong tiasa dianggo dina panangan atanapi dina panangan, anjeun bakal tiasa salawasna ngepak sareng nyandak tuang siang anu séhat dimana waé anjeun angkat.

easyamz_2 easyamz_3 easyamz_4 easyamz_5 easyamz_6 easyamz_7 easyamz_8 easyamz_9


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami