Ransel Wisata Luar Ruangan kémping Trekking Bag Pikeun Lalaki Awéwé Climbing Hiking Rucksack Fishing Cycling Backpack

Pedaran pondok:

Barang NO.:HT63062
Bahan: Poliéster Oxford
Kapasitas: 55L
Ukuran: 65.0 x 38.0 x 24.0 cm / 25.6 x 14.96 x 9.45 inci
Warna :Héjo ; Biru ; Hideung ; Beureum
MOQ:50-1000 pcs
Harga FOB XIAMEN: $ 17.5-20.5
Waktos pangiriman :Kira-kira 45-55 poé
Tempat kiriman: FUJIAN, CINA
Tempat Asalna: FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Daypack Nyaman:

* Ransel nanjak ieu dirancang khusus pikeun peminat anu iinditan, tali taktak empuk ergonomis sareng dukungan deui, masihan anjeun raos langkung raoseun.

* Tali taktak bolong bernapas kalayan bantalan bolu anu seueur ngabantosan stres tina taktak anjeun. Lebar sareng kentel tali taktak S-tipe sareng dukungan tukang napas anu elastis tinggi pikeun ventilasi pangsaéna sareng beban ngagampangkeun.

* Paket ieu henteu ngagaduhan pigura internal atanapi éksternal.

* Dijieunna tina bahan berkualitas sareng aman, éta awét pikeun jangka panjang. Éta pastina bakal nyumbang kana pangalaman luar biasa anjeun anu luar biasa.

Kapasitas ageung & Kompartemen mulia:

* Kompartemen utama lega sareng seueur kantong kalayan kapasitas ageung. Desain drawstring nutup saku utama khusus, panutupan ketat pikeun nyegah barang murag tina ransel.

* Sareng hiji Kantong Interior pikeun kandung kemih cai. Sapatu dipisahkeun nyimpen kantong, nyegah barang-barang di jero ransel janten kotor, merenah sareng praktis. Dua kantong samping kanggo nyandak langkung botol cai, Sareng éta nyumponan sarat ukuran pikeun kaseueuran maskapai, cekap rohangan kanggo 3 atanapi 4 dinten perjalanan.

Kalayan 8 tali anu cocog:

* Pikeun ngabeungkeut bungkus anjeun atanapi ngagantung kantong bobo, tikar, tempat tidur gantung, tripod, sareng roda alat sanésna, cocog pikeun hiking, pendakian, peminat kémping

* Ransel ringan pikeun outdoor, Ultralight, ngan 2,1 pon kanggo kapasitas ageung 60L, ngirangan beurat ngamuat ransel supados anjeun tiasa nyandak barang-barang sanésna.

Cocog Pikeun

* Ransel kalayan kapasitas ageung sareng kakuatan cimata anu tinggi biasana dianggo ku pendaki, kanggo ngangkut beban beurat atanapi alat naon waé.

* Kadang-kadang éta dijantenkeun koper, utamina salaku kantong bawa kanggo perjalanan. Atanapi pikeun Olahraga Luar Ruangan, Ngabuburit, Trekking, Kémping, Panjat Pinang Gunung, Ngendara jsté.

 

Hiking Backpack Waterproof Travel Fishing Climbing Camping 60L Hiking Daypack-10 Hiking Backpack Waterproof Travel Fishing Climbing Camping 60L Hiking Daypack-11 Hiking Backpack Waterproof Travel Fishing Climbing Camping 60L Hiking Daypack-12 Hiking Backpack Waterproof Travel Fishing Climbing Camping 60L Hiking Daypack-13


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami