Kantong hiking ringan kalayan hujan panutup 25L Hiking Daypack Travel ransel Travel pikeun awéwé awéwé

Pedaran pondok:

Barang NO.: HT63065
Bahan: 600D Oxford
Kapasitas: 25L
Ukuran: 27 × 20 × 49cm / 10.6 X 7.8 X 19.3 inci
Warna :Héjo ; Biru ; Hideung ; Beureum
Beurat: 400g
MOQ: 50-1000 pcs
Harga FOB XIAMEN: $ 12.5-14.5
Waktos pangiriman: Kira-kira 45-55 poé
Tempat pangiriman: FUJIAN, CINA
Tempat Asalna: FUJIAN, CINA

 


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Panyimpenan Multi-Fungsional:
Kalayan kapasitas 25L sareng sababaraha kantong, 1 kompartemen utama ngagaduhan kompartemen kandung kemih pikeun kandung kemih 2 liter (kandung kemih teu aya), saku aksés payun gancang sareng ritsleting, kantong helm, dua kantong samping, tiasa sampurna minuhan sadaya panyimpenan anjeun kabutuhan.

Nyaman sareng Dihirup:
Breathable Mesh padding pikeun ngareureuhkeun kacapean sareng ventilasi anu ngajantenkeun pak hidrasi sampurna pikeun ransel hiking awéwé lalaki, kusabab tali dada / sabuk pinggul anu tiasa diatur, ransel henteu ngan ukur tiasa cocog sareng tukang urang, tapi tiasa ogé dibéréskeun ogé sanajan anjeun nyetir gancang atanapi dina nabrak.

Desain Konsumén:
Kantong elastis bolong pikeun nyandak helm sapédah nalika nuju nganggo gesper pikeun ngalereskeun helm. Jalur réfléktif dina payuneun ransel cai ningkatkeun pisibilitas sareng kaamanan nalika jalan-jalan atanapi muterkeun wengi. Salaku tambahan, sambungan tina tali dada ngagaduhan peluit panjaga hirup anu nyayogikeun pangalaman anu paling pikaresepeun sareng nyaman pikeun pendaki sareng pengendara sepeda.

Pendamping outdoor:
Ransel sapédah ieu cocog pikeun bersepeda, hiking, nanjak, bersepeda, petualangan, sareng sajabana, bakal janten pendamping anu hébat pikeun kabutuhan hidrasi sadidinten atanapi sapeuting.

Catetan: Helm sareng kandung kemih hidrasi henteu kalebetkeun !!!

Kasempetan: Ngabuburit, Kémping, Moro, Ngabandungan, Trekking, Ngumbara, Nanjak sareng kagiatan outdoor anu sanés.

 

Hiking Backpack Lightweight Daypacks Travel Packs for Outdoor Camping-12 Hiking Backpack Lightweight Daypacks Travel Packs for Outdoor Camping-13


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami