Laptop College Ransel Kualitas Tinggi Bisnis Travel Laptop Rucksack Bag

Pedaran pondok:

Kodeu Produk:NF1508
Ukuran:30 * 19.8 * 46cm / 11.8X18X7.8 inci
Bahan: Lawon naga + PU
Warna:hawuk
MOQ:50-1000 pcs
Harga FOB XIAMEN: USD12.8-14.8
Waktos pangiriman:Kira-kira 45-55 poé
Tempat kiriman:FUJIAN, CINA
Tempat Asalna:FUJIAN, CINA


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur
. Kantong laptop empuk cocog sareng 15,6 ″ laptop
. Sistem tambihan-kantong
. Kantong teratur
. Sistem muatan USB Pra-kabel

IMG_9926 IMG_9929

Serbaguna
. Ransel ieu tiasa dianggo salaku ransel laptop, ransel portabel 17 inci, ransel kuliah, ransel murid SMA,
ransel perjalanan, kantong sabtu minggu, ransel perjalanan sapeuting, laptop bisnis, ransel pikeun lalaki sareng awéwé, ngalaksanakeun pribadi pikeun jalma dewasa.
. Ransel laptop tambahan ageung ieu siap pikeun dimana waé.
. Sareng mangrupikeun hadiah anu saé pikeun budak lalaki rumaja balik ka sakola.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami